fbpx

Personal training

Wil je meer uit jezelf halen, meer uit je hoofd, in je lijf en spanning loslaten? Dat kan door personal training; High Intensity interval training, yoga en ademhalingsoefeningen terwijl je werkt aan je techniek, uithoudingsvermogen, spierkracht en andere doelen. Een 1 op 1 training op maat voor vrouwen, door vrouwen in Groningen!

5/5
Ik ga nogal snel in m'n hoofd wonen. Denken, piekeren, malen. Daar kan ik somber en angstig van worden. Door te sporten, letterlijk in beweging te komen, kan ik in m'n lijf zakken. Ik voel dan de (groeiende) kracht van m'n lichaam, wat me zelfvertrouwen geeft en mijn veerkracht versterkt. Daarom vind ik het heerlijk om trainingen te volgen bij Life-Beat. Wekelijks een Personal Training en een Kickboks-HIIT groepstraining is een fijne combinatie. De groepstraining voor en door vrouwen geeft een toffe energie. En in de PT stemt Lindsay op een persoonlijke en kundige manier af op mijn verhaal en mijn behoeften, waardoor ik telkens net wat verder uit mijn comfort zone kom en fitter wordt. Zo blijf ik fysiek en mentaal fit en veerkrachtig. Ook (of juist!) in stressvolle periodes!
Aline

Boek hier je gratis intake!

Volg jij ons al ?

Wekelijks blogs & recepten!