fbpx
Uit je hoofd in je lijf

Uit je hoofd in je lijf

Vast in je gedachten, al zuchtend achter je laptop, spanning in je lijf, een kort lontje, overgewicht, handen in het haar, vermoeid en/of slecht slapen? Door kickboksen, explosieve training en ademhalingsoefeningen lekker uit je hoofd en in je lijf. Een andere omgeving, activatie en even UIT (geen beeldscherm of andere prikkels). Zoek de spanning op, sport die eruit en vind ontspanning. Negatieve energie loslaten en ruimte maken voor positieve energie. 1 op 1 training voor vrouwen, door vrouwen in Groningen. Klik hier voor de locatie en het boeken van je intake.

Strippenkaart

Uit je hoofd in je lijf
400,-
  • 10 Rittenkaart
  • 1 op 1 (18+ jaar)
  • € 40,- per training
5/5
Ik ga nogal snel in m'n hoofd wonen. Denken, piekeren, malen. Daar kan ik somber en angstig van worden. Door te sporten, letterlijk in beweging te komen, kan ik in m'n lijf zakken. Ik voel dan de (groeiende) kracht van m'n lichaam, wat me zelfvertrouwen geeft en mijn veerkracht versterkt. Daarom vind ik het heerlijk om trainingen te volgen bij Life-Beat. Wekelijks een Personal Training en een Kickboks-HIIT groepstraining is een fijne combinatie. De groepstraining voor en door vrouwen geeft een toffe energie. En in de PT stemt Lindsay op een persoonlijke en kundige manier af op mijn verhaal en mijn behoeften, waardoor ik telkens net wat verder uit mijn comfort zone kom en fitter wordt. Zo blijf ik fysiek en mentaal fit en veerkrachtig. Ook (of juist!) in stressvolle periodes!
Aline
Volg jij ons al ?