Hi, ik ben anneloes

Aerial Yoga Therapie: gun jezelf een moment van zijn, rust, stilte, totale overgave en verwerking van oude emoties.

Voordat je een nieuwe weg inslaat is het van belang dat je eerst stilstaat bij wie ben ik, wat wil ik en bewandel ik de juiste route? Moet ik eerst weer landen, tot rust komen en heb ik nog blokkades of oude emoties aan te gaan en op te lossen? Om van daaruit je levensenergie weer te laten stromen en je vuur te laten ontwaken. Je kunt dan bewust stappen zetten vanuit verbinding met jezelf, je lichaam en je kern. Dit werkt manifesterend door op alle vervolgstappen die je zet. Geef jezelf over aan de zwaartekracht middels yoga, mindfulness en een massage door het doek met de benodigde drukpunten. Onrust in het hoofd en lichaam veranderen langzaam in rust en acceptatie. Leer en durf (weer) te voelen en ga lichter door het leven. Ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen.

Zeg JA tegen jezelf, je lijf en het leven!

HBO Social Work/Shiatsu/
Aerial Yoga/Acupressuur/
Mindfulness therapy/

Ontspanningsmassage/
Sportmassage/
EHBO & Eerste hulp bij sporters.

“Loslaten is niet het einde van de wereld.
Het is het begin van een nieuw leven!”

Aerial Yoga Therapie. Aerial Yoga in Groningen. Voor vrouwen, door vrouwen in Groningen. Rust, stilte, ontspannen, loslaten en oude spanning en emoties verwerken.

de 4 elementen

fysiek & mentaal

Aerial Yoga Therapie helpt bij psychisch herstel. Door stilte, rust en ontspanning geef je je hersenen de boodschap dat er geen spanning meer nodig is. Wanneer die boodschap is overgekomen, wat even kan duren, dan vermindert de aanmaak van stresshormonen en verhoogt de aanmaak van ontspannings- en gelukshormonen. Dit draagt bij aan herstel van het lichaam. Alle systemen in je lichaam profiteren van deze vorm van diepe ontspanning. Daarnaast zorgt diepe ontspanning voor verbeteringen in onder andere de spijsvertering, vruchtbaarheid, slaapproblemen, spierspanning en vermoeidheid.

emotioneel & energetisch

Het doek dat we inzetten tijdens Aerial Yoga Therapie helpt je je veiliger, geborgen, opgevangen, gesteund en ondersteund te voelen. Daardoor kun je  verbinding maken met je kern en loslaten. Middels oefeningen word je uitgenodigd je volledig bewust te zijn van je lichaam. Zo kun je ervaren waar je spanning vasthoudt.  Hoe voel je je nu, hoe voelt je lijf, welke sensaties en emoties neem je waar zijn vragen die regelmatig terugkomen. Laat los en maak plaats voor nieuwe levensenergie die weer mag stromen.

thema’s waar wij mee werken

Overgave

Je kunt je meer overgeven aan emoties, blokkades en spanningen in lichaam en hoofd en dit meer toelaten.

Loslaten

Je kunt meer afstand creëren tussen jou en je problemen. Zo zorg je ervoor dat problemen je leven niet langer beheersen.

omarmen

Door Yoga en Mindfulness kun je de werkelijkheid accepteren zoals die is, zodat er plaats komt voor innerlijke rust en acceptatie.

ontspannen

Na het overgeven aan en het toe- en loslaten van emoties kun je diepe ontspanning ervaren middels stilte en een massage door het doek.

Geborgenheid

Je voelt je geborgen, ondersteund, opgevangen en gewichtsloos. Laat jezelf en alles wat je met je meedraagt dragen.

rust

Je lichaam tot rust brengen en een diepe ontspanning ervaren. Rust in je hoofd en lichaam.

Speelsheid

Op basis van je gevoel, willen en kunnen kan er bewogen en gespeeld worden in het doek.

Aerial Yoga Therapie, Aerial Yoga, Aerial Yoga in Groningen, Aerial Yoga voor vrouwen, Voor vrouwen, Door vrouwen, Groningen

stilte

Stilte in je hoofd en lijf door overgave en loslaten.

Veiligheid

Je veilige plek om te kunnen zijn. je doek voelt als een cocon, je eigen ruimte. Het doek werkt dragend, ondersteunend en heeft een lage impact op de gewrichten. 

ruimte

Ruimte ervaren in je hoofd en lichaam, in zijn en het leven. Door loslaten en accepteren ervaar je meer ontspanning en nieuwe energie.

Wat jij voor jezelf kan betekenen middels aerial yoga therapie?

Rust
0
Ruimte
0
Acceptatie
0
Ontspanning
0

Join the community

Voor vrouwen, door vrouwen in Groningen. 
Een community die voelt als thuiskomen!

Sessie: 60-90 min. 74,95

Zakelijk: 120,- excl. btw

*Als financiering een reden is om deze mooie reis niet aan te gaan, schroom niet en neem contact met ons op. We komen er vast wel uit!

De Aerial Yoga Therapie sessies vinden plaats in een sfeervolle, rustige & vertrouwde thuisstudio aan de Hora Siccamasingel 11 in Groningen.

Zeg JA tegen jezelf, je lijf & het leven!

  Contact

  Voor vragen, samenwerkingen of anders kun je altijd even bellen, mailen of appen. Geen vraag is te veel!

  telefoon

  0623376388

  Adres

  Hora Siccamasingel 11
  Groningen

  Life-Beat