cadeaubon

Wat is nou een fijner en specialer cadeau dan een diepe ontspanning? Met onze luxe massagetherapie cadeaubon geef je iemand 80 minuten lang ontspanning cadeau. De beleving begint al met het ontvangen van het uitgebreide, ontspannen en persoonlijke pakket: Cadeaubon, Gezichtsmasker (diervriendelijk, ecovriendelijk en parfumvrij), ontspannen theetje en een persoonlijk kaartje. Ze komt binnen in onze warme, fijne en vertrouwde thuissalon in Groningen. Ze wordt verwelkomd met een ontspannen muziekje, vers glaasje fruitwater en een heerlijk voetenbad. Voor vrouwen, door vrouwen in Groningen. Geef de ander ontspanning cadeau, meer dan alleen een massage!

Je kunt bestellen via onderstaand formulier. We versturen de cadeaubon op werkdagen binnen 48 uur naar het opgegeven adres!

Ontspanningsmassage in Groningen. Massagetherapie. Massage voor vrouwen. Groningen. Voor vrouwen, door vrouwen. Cadeaubon. Massage cadeaubon.

massagetherapie

Bij therapie denken we vaak aan praten, het oplossen van emoties en het veranderen van gedrag maar, therapie kan ook gaan over het herstel van je lichaam en haar processen. Dat is precies wat je bij mij komt halen. Volledig gericht op jou en jouw hulpvraag. Zo kan dat gaan over vermoeidheid, stijfheid, spanning, pijnverlichting en/of onrust in het lijf en de spieren. Maar ook over hoofdpijn, stressvermindering, fybromyalgie, darmklachten en/of slaapproblemen. Waar je ook voor komt, we gaan samen op onderzoek uit om jouw hulpvraag te verminderen of zelfs te verhelpen.

Zeg JA tegen jezelf, je lijf en het leven!

“HET BESTE MOMENT OM TE ONTSPANNEN IS ALS JE ER GEEN TIJD VOOR HEBT”