Hi, ik ben lindsay

coaching: 
Transformeren tot een vrouw die leeft vanuit haar hart en eigen keuzes!

We leven in een harde, snelle, individuele en prestatiegerichte maatschappij. Daarin is verzachten, ontspannen en in contact blijven met jezelf van groot belang. Bewandel jij nog de route die bij jou past? Voel jij je nog goed in je eigen lijf? Sta jij nog in contact met jezelf? Ik ben er om samen met jou die vragen te onderzoeken. Ik werk lichaams-, ervarings- en resultaatgericht. We gaan denken, voelen, doen & toepassen. Door ervaring en beweging kom je tot nieuwe inzichten, kun je patronen doorbreken en je nieuwe patronen eigen maken.

Je eigen ontdekkingsreis waar je (opnieuw) mag uitvinden wat jij wilt en met name wie jij bent en wat jij nodig hebt. Transformeer jezelf tot een vrouw die zich niet conformeert aan hoe het moet en hoort, maar leeft vanuit haar hart, haar eigen wijsheid en haar eigen keuzes. Vanuit zelfvertrouwen, zelfliefde, zelfinzicht, kracht en durven. Kies vandaag voor je best mogelijke zijn.

Zeg JA tegen jezelf, je lijf en het leven!

HBO Sportkunde/Hormooncoach/
HBO Stress & Burnout coach/
ZenBokscoach/Bokscoach/Ademcoach/
Faalangst & Weerbaarheidstrainer/
Rots & Water trainer/Personal Trainer/
EHBO & Eerste hulp voor sporters.

“Zelfkennis leidt tot meer zelfvertrouwen.
Zelfvertrouwen leidt tot meer zelfontplooiing.
zelfontplooiing leidt tot meer levensgeluk!”

Fysiek, Mentaal, Emotioneel & Energetisch

We werken altijd vanuit een holistisch oogpunt, want als alle 4 de elementen harmonieus samenwerken ben je in balans! Het lichaam functioneert als een eenheid. Als je balans bijvoorbeeld door belasting wordt verstoord ervaar je een reactie. Tijdens coaching gaan we op zoek naar datgeen wat jou uit balans brengt.  Je vindt de essentie door samen op onderzoek uit te gaan, de automatische piloot uit te zetten, andere wegen te bewandelen, naar binnen te keren en verbinding te maken met jezelf. Elk individu is anders, dus ook de coaching betreft een persoonlijke benadering en behandeling. Stop met denken en hopen en start met het zetten van stappen. Kom in beweging middels coaching! 

fysiek

Als mens hebben we vaak moeite met denken, willen en hopen om te zetten in gedrag, dus doen. Door middel van dialoogvoering, maar met name ook werkvormen onderzoeken we jouw gedragspatronen. Je gaat dus letterlijk doen, voelen en ervaren.

In contact met je lijf!

mentaal

Als mens zijn we geneigd om in ons hoofd te wonen. Door middel van dialoogvoering onderzoeken we jouw denkpatronen en overtuigingen. Daarnaast werken we met vormen als yoga en mindfulness, zodat je meer afstand kunt doen van het denken en meer in contact komt met het voelen en het hier en nu.

In contact met je hoofd!

emotioneel

Emoties kunnen en durven voelen en uiten is van fundamenteel belang om meer grip op je lichaam, hoofd en het leven te krijgen. En zeker om kwaliteit van leven te vergroten! Tijdens de coaching staan we stil  bij wat je voelt, ervaart en wat dat met je doet.

In contact met je gevoel!

energetisch

Je hoort het overal: vermoeidheid, spanning, hoge ademhaling en vage klachten. Merken of iets je energie kost of juist geeft, kan best een uitdaging zijn. Je gaat stilstaan bij de signalen die je lichaam je geeft. Meer rust in lichaam en hoofd ervaren en meer grip op je energie voorraad.

In contact met je energie!

Thema’s waar wij mee werken

Weerbaarheid & assertiviteit

(Be-)grenzen en ruimte innemen.
Je stem laten horen en gelden, voor jezelf gaan staan en waarde uit jezelf halen. In contact met jezelf en je gevoel, uit je comfort zone stappen, je hart volgen en in beweging komen en blijven.

Vrijheid van uiten, denken, voelen en doen voor meer kwaliteit van leven!

Focus, grip & controle

Je niet laten leiden, maar zelf leiden en minder leven op de automatische piloot. Gas terugnemen, inzicht in valkuilen en patronen doorbreken. Weer in contact met je lijf, 

Weten wat past en wat lukt vandaag!

kracht & zelfvertrouwen

Sterk staan, eigen kracht ervaren, inzicht in eigen kunnen. Je hart en je stip op de horizon volgen.

Ik kan het, ik wil het en ik doe het!

Stress, SPANNING & vermoeidheid

Omgaan met stress, stress kunnen reguleren en weten hoe het werkt, waarom het werkt en hoe ermee om te gaan. Stilstaan bij de signalen van je lijf en het eerder herkennen.

Niet remmen, maar gas terugnemen!

“Nee tegen een ander zeggen is
JA tegen jezelf zeggen!”

Wat jij voor jezelf kan betekenen middels coaching?

Focus
0
Plezier
0
Ontspanning
0
Zelfvertrouwen
0

Join the Community

Voor vrouwen, door vrouwen in Groningen. 
Een community die voelt als thuiskomen!

Sessie: 60-90 min. 74,95

Zakelijk: 120,- excl. btw

*Als financiering een reden is om deze mooie reis niet aan te gaan, schroom niet en neem contact met ons op. We komen er vast wel uit!

De coachsessies vinden plaats in een sfeervolle, rustige & vertrouwde thuisstudio aan de Hora Siccamasingel 11 in Groningen.

Zeg JA tegen jezelf, je lijf & het leven!

  Contact

  Voor vragen, samenwerkingen of anders kun je altijd even bellen, mailen of appen. Geen vraag is te veel!

  Telefoon

  0623376388

  Adres

  Hora Siccamasingel 11
  Groningen

  Life-Beat