fbpx

De cursus start over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

KICKBOKS-HIIT Cursus

KICKBOKS-HIIT is een training die is opgezet voor vrouwen, door vrouwen. Een community die voelt als thuiskomen! Een training waar de technieken van het kickboksen worden beoefend op kussens en handschoenen en de kracht uit eigen lichaam wordt gehaald. Waar je alles kunt geven op eigen niveau. Of je nou al wel ergens traint of niet, wel ervaring hebt met kickboksen of niet. 

Start nu met de 4 weekse cursus voor maximaal 10 vrouwen. Leer de basistechnieken van het kickboksen en start zelfverzekerd met de KICKBOKS-HIIT training! Elke maandag- en donderdagavond van 18.00-18.45 uur voor eenmalig 80,-. Gratis yoga op elke woensdagavond van 19.15-20.15 uur!

5/5
Mijn naam is Fatima, getrouwd, werkende en moeder van 3 prachtige kids. Een druk leven en weinig tijd voor mezelf. Daar moest verandering in komen! Ik ben begonnen bij Life-Beat met KICKBOKS-HIIT. Dit sprak mij direct aan omdat de training wordt gegeven voor vrouwen, maar ook door vrouwen. de trainingen zijn leuk, uitdagend en gevarieerd. Na afloop heb ik dan ook altijd een heerlijk voldaan gevoel! Lindsay geeft duidelijke instructies en goede tips. Elke training is weer opnieuw een feestje!
Fatima
Met trots kan ik zeggen dat ik al meer dan 9 kg ben afgevallen door de 1 op 1 en groepstrainingen van Life-Beat. Tijdens de training wordt er onder andere gebruik gemaakt van kickboksen waar ik kracht maar vooral plezier uithaal! Waar ik eerder liever lui dan moe was en niet trainde. Train ik nu bijna elke dag! Ik voel me er goed, lekker en energiek door.
Niki

Verzeker jezelf van een plekje!

Volg jij ons al ?

Wekelijks blogs & recepten!