fbpx
Overig

De vrouwenblog van Life-Beat

De vrouwenblog van Life-Beat

Welkom op de vrouwenblog van Life-Beat. Wij zijn Anneloes (44) en Lindsay (31) en denken al een tijdje na over hoe we naast alle fysieke diensten en producten (1 op 1KICKBOKS-HIITYogaMassages, Bananenbrood en HomeMade Granola) die we aanbieden ook online ons steentje bij kunnen dragen. Hoe kan dat beter dan met een vrouwenblog vol humor, feitjes/weetjes, tips/tops, smeuïgheid en taboes. 

Middels deze blog maken we alles bespreekbaar en sta je er dus niet alleen voor!

A&L

 

Wij zien en horen vaak dat vrouwen zich nog voor veel onderwerpen schamen en er weinig open over deze onderwerpen wordt gesproken. Herken jij dat ook? Onderwerpen als stress die de overhand heeft, financiële afhankelijkheid, onzekerheid op het gebied van o.a. ongesteldheid, het laten van scheten, het hebben van een buikje of striae, jezelf wegcijferen, alleen dealen met zorg, ziekte of andere vragen. Ook horen we veel vragen omtrent sport, voeding, calorieën en afvallen. Middels deze blog maken we alles bespreekbaar en sta je er dus niet alleen voor!

Je kunt het dus zo gek niet bedenken. De bedoeling is dat we er met z’n allen wat uit kunnen halen of er heel hard om kunnen lachen. Herkenning, erkenning, opluchting, leren, humor en steun.

Wij gunnen het elke vrouw dat ze haar dromen na kan jagen en daar zijn mentale en fysieke fit- en gezondheid voor nodig. Al onze diensten richten zich op Body&Mind met persoonlijke ontwikkeling in de kern. Voor vrouwen, door vrouwen in Groningen.

We zijn ook begonnen met het aanbieden van een 4 weekse cursus waar je als beginnende kickbokster 2 keer in de week de basis kunt leren zodat je daarna vol vertrouwen en positieve energie de KICKBOKS-HIIT training kunt volgen! Er is plaats voor 10 vrouwen dus schrijf je snel in want vol = vol.

Op de vrouwenblog van Life-Beat vind je wekelijks iets nieuws om te lezen!


Aanstaande woensdag staan er heerlijke overnight oats op het menu en volgende week maandag weet jij precies hoe je van stress je beste vriendin kunt maken! Hopelijk tot snel op de vrouwenblog van Life-Beat. Heb jij een vraag, onderwerp of idee laat het ons dan weten via de comment hieronder.

Volg jij ons al ?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *