5/5
Lindsay is in staat om doortastend en zacht op te treden en je te begeleiden op een manier die bij je past en je daadwerkelijk echt verder helpt!
Lydia
Ik ga nogal snel in m'n hoofd wonen. Denken, piekeren, malen. Daar kan ik somber en angstig van worden. Door te sporten, letterlijk in beweging te komen, kan ik in m'n lijf zakken. Ik voel dan de (groeiende) kracht van m'n lichaam, wat me zelfvertrouwen geeft en mijn veerkracht versterkt. Daarom vind ik het heerlijk om trainingen te volgen bij Life-Beat. Wekelijks een Personal Training en in de PT stemt Lindsay op een persoonlijke en kundige manier af op mijn verhaal en mijn behoeften, waardoor ik telkens net wat verder uit mijn comfort zone kom en fitter wordt. Zo blijf ik fysiek en mentaal fit en veerkrachtig. Ook (of juist!) in stressvolle periodes! Ik raad de diensten van Life-Beat elke vrouw aan!
Aline