Life-Beat. Vrouwencoach en -trainer. Groningen. Voor vrouwen, door vrouwen. Massagetherapie. Aerial Yoga Therapie. Coaching. Kickboks-fit. Anneloes en Lindsay. Kickboksen. Kickboksen in Groningen. Kickboksen voor vrouwen. Coaching. Coach. Groepslessen voor vrouwen in Groningen!

kickboks-fit: HI, IK BEN lindsay,

Kickboks-fit is zoveel meer dan een fysieke small group training voor vrouwen. Het is een training waar op een veilige manier de trap- en stoottechnieken worden geoefend op kussens en handschoenen , en kracht uit je eigen lichaam wordt gehaald. Werken aan je fit- en gezondheid, het loslaten van spanning , meer lichaamsbewustzijn, stress reguleren, meer energie en ervaren van innerlijke en fysieke kracht.  Kickboks-fit brengt je letterlijk in beweging en zorgt ervoor dat jij jezelf nooit meer onderschat! Eerst heerlijk ontladen en daarna volledig zen naar huis!

Het maakt niet uit of je fit bent of niet, al wel kunt kickboksen of niet. Bij ons kun je met de zweetdruppels op je voorhoofd en een glimlach op je gezicht jezelf uitdagen en ontwikkelen.  Een training waarin je alles mag geven op eigen niveau en waarbij plezier voorop staat. Altijd vernieuwend, intensief en ontspannen. Voor vrouwen, door vrouwen aan de Eikenlaan 292 in Groningen.

“Groepslessen voor vrouwen, door vrouwen in Groningen. Een plek die voelt als thuiskomen!”

Plan je gratis  proefles en laten we samen het verschil maken voor jou!

Sport en Bewegen/ HBO Sportkunde/ Fitnesstrainer A/ Personal trainer/ Functionaltrainer/ Padstrainer/
Kickboks fitnesstrainer/ Bootcamp/
Zwanger & Fit trainer in opleiding/ Vechtsporttrainer/ EHBO & Eerste hulp voor sporters.

aerial yoga: HI, IK BEN ANNELOES,

Het doek dat we inzetten tijdens Aerial Yoga helpt je je geborgen, gesteund en ondersteund te voelen. Daardoor kun je makkelijker verbinding maken met jezelf en loslaten. Middels oefeningen word je uitgenodigd je volledig bewust te zijn van je lichaam, maar bijvoorbeeld ook grenzen en ademhaling. Middels Aerial Yoga, Mindfulness, Ademhaling en af en toe een Massage door het doek met de benodigde drukpunten, ervaar je dat spanning, onrust en ongemak in het hoofd en lichaam langzaam veranderen in rust, acceptatie en ontspanning. Daarnaast vergroot Aerial Yoga je kracht, flexibiliteit en zelfvertrouwen. Ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen (Veilig kunnen liggen op je buik!) of vrouwen met symptomen als overspanning, burn out en blessures.

“Groepslessen voor vrouwen, door vrouwen in Groningen. Een plek die voelt als thuiskomen!”

Plan je gratis proefles en laten we samen het verschil maken voor jou! 

HBO Social Work/ Sportmassage/
Ontspanningsmassage/ Shiatsu/
Acupressuur/ Mindfulness based cognitive therapy/ Ayurvedische hoofd- & gezichtsmassage & Aerial Yoga.

Life-Beat. Vrouwencoach en -trainer. Groningen. Voor vrouwen, door vrouwen. Massagetherapie. Aerial Yoga Therapie. Coaching. Kickboks-fit. Anneloes en Lindsay. Groepslessen voor vrouwen in Groningen!

WAT JIJ VOOR JEZELF KAN
BETEKENEN?

ontspanning
0
meer energie
0
in je kracht
0
zelfvertrouwen
0

Voor vrouwen, door vrouwen in Groningen. 
Een plek die voelt als thuiskomen!

Sessie: 60 min. al vanaf 8,95

*Als financiering of tijd een reden is om deze mooie reis niet aan te gaan, schroom niet en neem contact met ons op. We komen er vast wel uit!

De groepslessen vinden plaats in een gehuurde locatie van sport050 aan de
Eikenlaan 292 in Groningen.

Look, act, talk & fight like a woman!