Kickboks-hiit

Kickboks-hiit is een training voor vrouwen, door vrouwen in Groningen. Een training waar de technieken van het kickboksen worden beoefend op kussens en handschoenen en de kracht uit eigen lichaam wordt gehaald. Waar je alles kunt geven op eigen niveau. Of je nou al wel ergens traint of niet, wel ervaring hebt met kickboksen of niet. Boek je gratis proefles.

Yoga

Onze Yoga is een training voor vrouwen, door vrouwen in Groningen. Yoga is een versterkende en ontspannende vorm waarbij de houdingen elkaar opvolgen in een flow met veel aandacht voor de ademhaling. In deze les worden intensieve houdingen afgewisseld met ontspannende houdingen. Yoga is goed voor je lichaam én geest en levert je tal van voordelen op. Je wordt meer bewust van je lichaam en je ervaart meer kracht, flexibiliteit en rust in zowel je hoofd als lichaam. Je nachtrust verbetert en het verhoogd je levenslust. Daarnaast beperkt Yoga de fysieke invloed van stress op je lichaam en is het een manier van bewegen die voor alle leeftijden geschikt is. Boek je gratis proefles.

Dancefit (Coming soon!)

Dancefit voor vrouwen, door vrouwen in Groningen.

Elke dinsdagavond van 19.00-20.00 uur.

5/5
Mijn naam is Fatima, getrouwd, werkende en moeder van 3 prachtige kids. Een druk leven en weinig tijd voor mezelf. Daar moest verandering in komen! Ik ben begonnen bij Life-Beat met KICKBOKS-HIIT. Dit sprak mij direct aan omdat de training wordt gegeven voor vrouwen, maar ook door vrouwen. De trainingen zijn leuk, uitdagend en gevarieerd. Na afloop heb ik dan ook altijd een heerlijk voldaan gevoel! Lindsay geeft duidelijke instructies en goede tips. Elke training is weer opnieuw een feestje!
Fatima
Met trots kan ik zeggen dat ik al meer dan 9 kg ben afgevallen door de 1 op 1 en groepstrainingen van Life-Beat. Tijdens de training wordt er onder andere gebruik gemaakt van kickboksen waar ik kracht maar vooral plezier uithaal! Waar ik eerder liever lui dan moe was en niet trainde. Train ik nu bijna elke dag! Ik voel me er goed, lekker en energiek door.
Niki

Boek hier je gratis proefles!

Groepsles locatie:

Volg jij ons al ?