fbpx

De groepstrainingen van Life-Beat op een rij...

Life-Beat richt zich op zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Dat zie je ook terug in de groepstrainingen die wij aanbieden voor vrouwen, door vrouwen in Groningen. Kom jij ook trainen in de leukste vrouwengroep van Groningen? Kies voor uitdaging, inspanning en ontspanning in een community die voelt als thuiskomen!

KICKBOKS-HIIT

KICKBOKS-HIIT in Groningen is een laagdrempelige training die is opgezet voor vrouwen, door vrouwen. Een training waar de technieken van het kickboksen worden beoefend op kussens en handschoenen en de kracht uit eigen lichaam wordt gehaald. Waar je alles kunt geven op eigen niveau, een community die voelt als thuiskomen. Of je nou al wel ergens traint of niet, wel ervaring hebt met kickboksen of niet, het is voor iedereen toegankelijk en haalbaar. Start nu! Klik hier voor de locatie en tarieven.

Yoga (coming soon)

Naast het kickboksen ook yoga voor vrouwen, door vrouwen. Ontspan je lichaam en je geest door beweging en ademhaling. Klik hier voor de locatie en tarieven.

Blijf op de hoogte wanneer yoga start. Vul onderstaand formulier in!

Groepstraining Yoga voor vrouwen, door vrouwen in Groningen bij Life-Beat
Mindfulness voor vrouwen, door vrouwen, groepstraining in groningen

Mindfulness (coming soon)

Mindfulness voor vrouwen, door vrouwen. Ontspan je lichaam en je geest. Vergroot je rust, focus en positieve energie met een sessie mindfulness. Klik hier voor de locatie en tarieven.

Blijf op de hoogte wanneer mindfulness start. Vul onderstaand formulier in!

5/5
Mijn naam is Fatima, getrouwd, werkende en moeder van 3 prachtige kids. Een druk leven en weinig tijd voor mezelf. Daar MOEST verandering in komen! Ik ben begonnen bij Life-Beat met KICKBOKS-HIIT. Dit sprak mij direct aan omdat de training wordt gegeven voor vrouwen, maar ook door vrouwen. de trainingen zijn leuk, uitdagend en gevarieerd. Na afloop heb ik dan ook altijd een heerlijk voldaan gevoel! Lindsay geeft duidelijke instructies en goede tips. Elke training is weer opnieuw een feestje!
Fatima
Met trots kan ik zeggen dat ik al meer dan 9 kg ben afgevallen door de 1 op 1 en groepstrainingen van Life-Beat. Tijdens de training wordt er onder andere gebruik gemaakt van kickboksen waar ik kracht maar vooral plezier uithaal! Waar ik eerder liever lui dan moe was en niet trainde. Train ik nu bijna elke dag! Ik voel me er goed, lekker en energiek door.
Niki

Volg jij ons al?