fbpx

Jaag je Dromen na!

Wij gunnen elke vrouw haar dromen na te kunnen jagen samen met Life-Beat

Visie: Wij gunnen elke vrouw een leven waarin ze haar dromen na kan jagen!

Missie: Daarvoor zijn mentale en fysieke schoon-, fit- en gezondheid nodig. Daarom bieden wij voor alle vrouwen in Nederland zowel diensten zoals training en coaching aan als producten die daaraan bijdragen.

Sport en bewegen in de basis, persoonlijke ontwikkeling in de kern!

Kernwaarden:

Ons team

Mijn naam is Lindsay Blok en ik ben de oprichter van en trainer/coach binnen Life-Beat.

Voor mij is Life-Beat meer dan een bedrijf. Het is een verlengstuk van mijn leven.

Ik zie het leven als een leerschool en mezelf als de student. Als mens en ondernemer wil ik mezelf altijd blijven ontwikkelen. Sport, mentale ontwikkeling en zelfkennis spelen een hele belangrijke rol in mijn leven en zijn een middel om me in alle fit- en gezondheid te kunnen blijven voortbewegen en mijn dromen na te kunnen jagen. 

Dit gun ik elke vrouw en ik deel graag mijn inzichten, kennis en kunde. Dit doe ik binnen Life-Beat middels groeps- en 1 op 1 trainingen en in de toekomst nog vele andere activiteiten.

Tip van mij: Haal alles binnen jouw bereik en mogelijkheden uit het leven. Jaag al je dromen na en blijf vallen en opstaan!

Wij gunnen het elke vrouw haar dromen na te kunnen jagen samen met Life-Beat

Mijn naam is Anneloes Drees. Naast dat ik mede-eigenaresse ben van, geef ik ontspannings- en sportmassage binnen Life-Beat. Na het afronden van mijn Social Work studie aan de Hanzehogeschool zijn de functies die ik heb ingevuld niet op één hand te tellen. Gaandeweg ontdekte ik dat het fulltime werken voor een werkgever niet zo mijn ding was. Daarom ben ik op zoek gegaan naar meer vrijheid, blijheid en uitdaging.

Ik besloot ontslag te nemen en uit mijn comfort-zone te stappen. Mijn oog viel op de opleiding sportmassage en inmiddels heb ik het diploma op zak! Ook heb ik veel interesse in voeding en gezondheid. De beslissing om me verder te ontwikkelen door een opleiding tot voedingscoach te volgen was dan ook snel gemaakt. Dit geeft me nog meer kennis en tools om in de praktijk toe te passen. Je bent nooit te oud om te leren, toch?

Ik kijk er naar uit je te ondersteunen met een sport- of ontspanningsmassage. En zodra ik gediplomeerd voedingscoach ben, kun je ook met vraagstukken rondom voeding bij mij terecht.

Mijn naam is Petra Diepstra en ik verzorg elke woensdagavond de groepsles yoga binnen Life-Beat.

In 2007 ben ik begonnen met het geven van Body Balance lessen. Een combinatie van Tai Chi, Yoga en Pilates. Lesgeven werd al snel mijn passie! Daarom heb ik direct een Power Yoga, Hatha Yoga en een Pilates opleiding afgerond. Daarnaast heb ik ook een aantal Yin Yoga en Vinyasa workshops gedaan. Mijn lessen bestaan dan ook uit een combinatie van wat ik allemaal heb geleerd.

Ik hoop je snel te zien in mijn yogales. Tot snel!

 

Volg jij ons al ?

Wekelijks blogs & recepten!