Kickboks-fit

Kickboks-fit is zoveel meer dan alleen een kickbokstraining voor vrouwen, door vrouwen in Groningen aan de Eikenlaan 292. Een training waar de stoot- & traptechnieken van het kickboksen worden beoefend op kussens en handschoenen en de kracht uit eigen lichaam wordt gehaald. Waar je alles kunt geven op eigen niveau. Of je nou al wel ergens traint of niet, wel ervaring hebt met kickboksen of niet. Bij ons kun je met de zweetdruppels op je voorhoofd en een lach op je gezicht jezelf uitdagen en lekker in beweging zijn.

Kom je binnenkort kennismaken? Gratis proefles voor jou!

5/5
Mijn naam is Fatima, getrouwd, werkende en moeder van 3 prachtige kids. Een druk leven en weinig tijd voor mezelf. Daar moest verandering in komen! Ik ben begonnen bij Life-Beat met Kickboks-fit. Dit sprak mij direct aan omdat de training wordt gegeven voor vrouwen, maar ook door vrouwen. De trainingen zijn leuk, uitdagend en gevarieerd. Na afloop heb ik dan ook altijd een heerlijk voldaan gevoel! Lindsay geeft duidelijke instructies en goede tips. Elke training is weer opnieuw een feestje!
Fatima
Sinds kort woon ik niet meer in Groningen en zit Life-Beat niet meer naast de deur, maar ik heb het reizen er zeker voor over! Ik ga nog elke week twee keer op en neer! Samen met een leuke groep vrouwen trainen en een uur die zo voorbij vliegt. Je wordt gemotiveerd om alles op je eigen niveau te geven. Naast dat het altijd erg gezellig is, geeft het mij veel energie en ik voel me er fit en zelfverzekerd door. Ik durf weer door een donkere kamer te lopen na het kijken van een horrorfilm, haha.
Julia

Boek hier je gratis proefles!

Locatie:

Volg jij ons al ?