Hi, ik ben Anneloes!
Anneloes is onze professionele en gediplomeerde sport- & ontspanningsmasseuse. Ze helpt jou graag alle fijne kneepjes van het vak!
Leren masseren.
Massage is an all-time need for everyone!
Previous
Next

Leren masseren

Met de workshop leren masseren leer je alle fijne kneepjes van het vak voor rug, nek en schouders. De workshop wordt begeleid door een gediplomeerd sport- en ontspanningsmasseuse. Een workshop die jou en je omgeving kan helpen ontspannen. Daarnaast leer je, je vriendinnen, familie of collega’s beter kennen en wordt de band en/of productiviteit sterker en beter! Bij aankomst ligt er een ontspanningspakketje, werkboekje + pen en koffie/thee/fruitwater en wat lekkers voor je klaar! De workshop is verdeeld in theorie en praktijk gericht op je thuissituatie, vragen en eventuele spanningsklachten. Niet alleen een vernieuwend uitje voor nu, maar ook voor later! Voor vrouwen, door vrouwen in Groningen!

Boek de workshop hier en we laten zsm van ons horen.

5/5
De workshop leren masseren is vernieuwend, sfeervol, gezellig en leerzaam. Maar het belangrijkste vind ik nog de ruimte die je krijgt om alles op eigen niveau te kunnen toepassen, de vele vragen die je kunt stellen, de mix tussen theorie en praktijk en dat het gericht is op jou en je thuissituatie. Daarnaast leer je daadwerkelijk alle fijne kneepjes van het vak onder het genot van een gezond homemade hapje en drankje. Mijn vriend was bij thuiskomst zeer tevreden! Zeker de moeite waard om te gaan doen met een leuke groep dames. 
Workshop, recensie, leren masseren, klanten aan het woord, Groningen, masseren voor vrouwen, massage voor vrouwen, ontspanningsmassage in Groningen
Carmen

Locatie:

Boek hier een ontspanningsmassage voor jezelf:

Volg jij ons al ?