OVER ONS

WIJ ZIJN ANNELOES EN LINDSAY EN HEBBEN LIFE-BEAT OPGERICHT VOOR ALLE GEWELDIGE VROUWEN DIE ZICHZELF HERKENNEN IN ONDERSTAANDE…

We merken dat veel vrouwen (inclusief wijzelf) moeite hebben hun plek in te nemen. Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe, zijn vragen die we onszelf regelmatig stellen. Dat kan ik niet, durf ik niet of ben ik niet waard zijn gedachten die we onszelf vaak aanpraten. Wij vrouwen zijn vaak TE goed voor de ander, maar zelden voor onszelf. En wanneer het tijd is om daar verandering in aan te brengen…., weten we niet meer hoe, wat, waar, wanneer. Wij kunnen jou daarbij helpen. Gun jezelf die tijd, die ruimte, de hulp en je zult merken hoe snel je weer
JA zegt tegen jezelf, je lijf & het leven!” Life-Beat

“wij zijn er voor jou! (weer) ja willen zeggen tegen jezelf, je lijf en het leven!” Life-Beat

kernwaarden life-beat

veiligheid & plezier
samen & transparant
persoonlijke aandacht
kwaliteit & (ervarings-)
deskundigheid

waar wij in uitblinken

vrouwen

Wij zien het vrouw zijn als onze kracht! Vrouwen hebben een andere benadering nodig dan mannen of kinderen, een benadering die wij als geen ander kennen. Als ervaringsdeskundigen kunnen we o.a. gevoelsmatig voor iedereen een vertrouwd- en veilig leerklimaat waarborgen en goed aansluiten op de wensen en vraagstukken. Daarnaast zijn we met name binnen de diensten die wij uitdragen gespecialiseerd in de achtergrond van vrouwen en blijven we ons inlezen en ontwikkelen.

persoonlijke aandacht

Ieder mens en daarmee ook elke vrouw is uniek. Daarom wordt elke dienst die wij uitdragen gebaseerd op jou, je verhaal, je vraagstuk en wensen. Samen met onze kennis en kunde gaan we op onderzoek uit en ontwikkelen we een behandeling die bij jou past!

plezier

Plezier doet zoveel meer dan alleen iets leuk vinden. Het werkt door op de behandeling, het voelt goed en veilig, je kunt je beter ontspannen, durft je kwetsbaarder op te stellen en komt graag terug. Wij doen er alles aan om je op een veilige, fijne en plezierige manier te ontvangen, benaderen en ondersteunen.

onze diensten

aerial yoga therapie

Fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch inzicht, verwerken, herstellen & ontspannen!

massagetherapie

Fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch loslaten, herstellen & ontspannen!

coaching

Fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch inzicht, stappen zetten, controle & focus! 

kickboks-fit

Fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch versterken, verbeteren, ontladen & opladen!

  Contact

  Voor vragen, samenwerkingen of anders kun je altijd even bellen, mailen of appen. Geen vraag is te veel!

  telefoon

  0623376388

  Adres

  Hora Siccamasingel 11
  Groningen

  Life-Beat