hi, ik ben anneloes

Massagetherapie: jouw ervaring, lichaamswijsheid en mijn gevoel!

Bij therapie denken we vaak aan praten, het oplossen van emoties en het veranderen van gedrag maar, therapie kan ook gaan over het herstel van je lichaam en haar processen. Dat is precies wat je bij mij komt halen. Volledig gericht op jou en jouw hulpvraag. Zo kan dat gaan over vermoeidheid, stijfheid, spanning, pijnverlichting en/of onrust in het lijf en de spieren. Maar ook over hoofdpijn, stressvermindering, fybromyalgie, darmklachten en/of slaapproblemen. Waar je ook voor komt, we gaan samen op onderzoek uit om jouw hulpvraag te verminderen of zelfs te verhelpen.

Zeg JA tegen jezelf, je lijf en het leven!

HBO Social Work/Sportmassage/
Ontspanningsmassage/Shiatsu/
Acupressuur/EHBO &
Eerste hulp voor sporters.

“HET BESTE MOMENT OM TE ONTSPANNEN IS als JE ER GEEN TIJD VOOR HEBT”

Wat wij doen

We werken altijd vanuit een holistisch oogpunt, want als alle 4 de elementen harmonieus samenwerken ben je in balans! Het lichaam functioneert als een eenheid. Als je balans bijvoorbeeld door belasting wordt verstoord ervaar je een reactie.  Een massage geeft prikkels af aan het lichaam die een reactie oproepen. Die reacties brengen het systeem in beweging en leiden tot herstel van balans in het hele menselijke organisme. Bij massagetherapie maak ik gebruik van mijn Social Work, Sportmassage, Ontspanningsmassage, Shiatsu, Acupressuur, Mindfulness en Yoga achtergrond. Om volledig te kunnen ontspannen  is aankomen en landen een belangrijk onderdeel, om je vervolgens over te kunnen geven aan de behandeling op basis van wat ik heb gehoord, gezien en voel. Elk individu is anders, dus ook de massage betreft een persoonlijke benadering en behandeling. 

fysiek

Door onvoldoende herstel krijg je overbelasting, blessures of chronische klachten. Een mix van sport- en ontspanningsmassage helpt dit te verminderen en voorkomen. Ook geef je hiermee je immuunsysteem een boost en je lichaam een betere conditie!

mentaal

Een massage heeft effect op je hormoonhuishouding en autonome zenuwstelsel. En daardoor op symptomen als stress, angst, stemmingen en spanning. Massages verminderen namelijk de aanmaak van het stresshormoon, cortisol. Je ervaart meer rust en stilte in het hoofd, meer focus en helderheid en je kwaliteit van slapen verbetert.


emotioneel

Emoties manifesteren zich op allerlei plekken in je lichaam. En dat wat je onderdrukt zet zich bijvoorbeeld vast in je spieren. We spannen dan ook bepaalde spieren aan om niet te hoeven voelen.  Emoties die je ontkent kunnen op de lange termijn fysieke pijn geven. En langdurige fysieke pijn kan weer mentale problemen geven. Door de ontspanning tijdens de massagetherapie kan je lichaam emoties makkelijker loslaten en daarmee verwerken.

energetisch

Het hele lichaam bevat een energetische weg waar beweging plaatsvindt. Door stagnatie in de kanalen kan het lichaam mogelijk niet goed functioneren. Een reguliere massage kan spierspanning doorbreken en verminderen. Het werken met acupressuur kan een nog dieper effect op lichaamssystemen en op je energetisch niveau hebben. Breng je QI = levensenergie weer in beweging!

Wat jij voor jezelf kan betekenen middels massagetherapie?

rust
0
verlichting
0
ontspanning
0
energie
0

JOIN THE COMMUNITY

Voor vrouwen, door vrouwen in Groningen. 
Een community die voelt als thuiskomen!

Sessie: 60-80 min. 74,95

Zakelijk: 120,- excl. btw

*Als financiering een reden is om deze mooie reis niet aan te gaan, schroom niet en neem contact met ons op. We komen er vast wel uit!

De massagetherapie vindt plaats in een sfeervolle, rustige & vertrouwde thuisstudio aan de Hora Siccamasingel 11 in Groningen.

Zeg JA tegen jezelf, je lijf & het leven!

geef iemand 80 minuten ontspanning cadeau!

  Contact

  Voor vragen, samenwerkingen of anders kun je altijd even bellen, mailen of appen. Geen vraag is te veel!

  telefoon

  0623376388

  Adres

  Hora Siccamasingel 11
  Groningen

  Life-Beat