Luxe ontspanningsmassage

Echt even tijd voor jezelf! Je lichaam en geest laten ontspannen door een ontspanningsmassage. Je bloedcirculatie verbetert, stress, spanning en pijnklachten verminderen en je maakt ook nog eens het gelukshormoon aan! Je beleving begint al bij binnenkomst in onze thuissalon aan de Hora Siccamasingel 11 waar je wordt verwelkomd met een ontspannen muziekje en een heerlijk voetenbad. Afsluitend geniet je na de massage nog van een heerlijk glaasje fruitwater. Voor vrouwen, door vrouwen in Groningen! Geef jezelf of de ander ontspanning cadeau.

Ontspanningsmassage

Echt even tijd voor jezelf! Je lichaam en geest laten ontspannen door een ontspanningsmassage. Je bloedcirculatie verbetert, stress, spanning en pijnklachten verminderen en je maakt ook nog eens het gelukshormoon aan! Je beleving begint al bij binnenkomst in onze thuissalon aan de Hora Siccamasingel 11 waar je wordt verwelkomd met een ontspannen muziekje en een heerlijk voetenbad. Afsluitend geniet je na de massage nog van een heerlijk glaasje fruitwater. Voor vrouwen, door vrouwen in Groningen! Geef jezelf of de ander ontspanning cadeau.

5/5
Ik besloot een massage te boeken bij LIFE-BEAT en ik vond dit een onwijs fijne ervaring! Ik werd leuk ontvangen, kreeg wat te drinken en er werd mij gevraagd of ik ergens last van had en waar ze rekening mee moest houden. Ik vond het fijn dat ik kon aangeven dat ik graag de focus wou op mijn rug en schouders en dat hier goed naar geluisterd werd. Na de tijd was er ook voldoende ruimte om even bij te komen en rustig weg te gaan. Ik kom zeker weer terug!
Het voelde direct al heel persoonlijk en professioneel door het gesprek vooraf waar ik mijn eigen voorkeuren kon aangeven. De massage wordt volledig op jou en je wensen afgestemd. Ik ervaarde de massage als zeer ontspannen en naar wens met een stevige hand, HEERLIJK! De rest van de dag heb ik me ontspannen en zen gevoeld. De tweede afspraak wordt zeker nog geboekt!

Locatie van onze massagesalon:

Volg jij ons al ?