Life-Beat. Vrouwencoach en -trainer. Groningen. Voor vrouwen, door vrouwen. Massagetherapie. Aerial Yoga Therapie. Coaching. Kickboks-fit. Anneloes en Lindsay.

“Veel vrouwen zijn snel geneigd om zichzelf te onderschatten,  weg te cijferen en tot stilstand te brengen (analyseren, piekeren en beredeneren i.p.v. voelen en tot actie komen). Fysieke en mentale  klachten liggen hierdoor op de loer. Denk aan blessures , spanning, stress, somberheid, vermoeidheid en een laag zelfvertrouwen.

Wij zien het vrouw zijn dan ook als onze kracht! Wij weten als geen ander hoe het is om vast te zitten in het hoofd, onszelf weg te cijferen en aan onszelf voorbij te gaan. Als (ervarings-)deskundigen kunnen we o.a. voor iedereen een vertrouwd- en veilig leerklimaat waarborgen en goed aansluiten op jouw wensen en vraagstukken middels onze unieke methode!

Een plek die voelt als thuiskomen!

Lindsay & Anneloes

“Ontspannen en vol zelfvertrouwen met een glimlach door het leven, dat is wat wij elke vrouw gunnen.”
Life-Beat

Life-Beat. Vrouwencoach en -trainer. Groningen. Voor vrouwen, door vrouwen. Massagetherapie. Aerial Yoga Therapie. Coaching. Kickboks-fit. Anneloes en Lindsay.

Hi, ik ben lindsay

“Al van jongs af aan ben ik geïntrigeerd door de mens en het leven. Met name de vele mogelijkheden tot ontwikkeling en het vergroten van kwaliteit van leven. Je kunt rustig stellen dat Life-Beat een verlengstuk is van mij en mijn proces (ik zie het leven als een leerschool, dat is mijn veerkracht).

Het was zo nu en dan een rollercoaster en een zoektocht. Van angst, paniek en somberheid tot een burn-out en een laag zelfbeeld. Met een gezonde dosis zelfspot, compassie, wilskracht, vertrouwen, zelfkennis en de juiste specialisten om me heen voel ik mezelf meer en meer een vrij, ontspannen en voldaan mens! Eentje waar ik onwijs trots op mag zijn en ook stapje voor stapje meer kan zijn. Zowel tijdens de training als de coaching, maak ik gebruik van mijn achtergrond en mijn ervaringen in combinatie met mijn opgedane kennis en kunde”

Weetjes over Lindsay;

  • Ik doe regelmatig met veel plezier mee aan een hardloop of obstacle run event,

  • Ik blèr graag hard mee met foute nummers! “Een beetje verliefffddd”
    Blèrende Lindsay,
    
  • Ik bezoek in bijna elke stad een Arcade. Leuk al die retro games!


hi, ik ben anneloes

“Na het afronden van Social Work aan de Hanzehogeschool zijn de functies die ik heb ingevuld niet op één hand te tellen. Gaandeweg ontdekte ik dat het fulltime werken voor een werkgever niet zo mijn ding was. Ik besloot ontslag te nemen en uit mijn comfort-zone te stappen.

Mijn oog viel op de opleiding Sportmassage (je bent immers nooit te oud om te leren!). De beslissing om me verder te ontwikkelen middels een Aerial Yoga en Ontspanningsmassage opleiding was daarna ook snel gemaakt.  Werken met mensen op een heel ander niveau en echt het verschil kunnen maken, dat is wat ik doe en wat ik leuk vind!”

Weetjes van Anneloes;

  • Ik hou van actieve uitjes zoals klimmen en paardrijden,

  • Als kind las ik al alle boeken die de bibliobus had. Ik lees nu met name graag alle goede thrillers,

  • Ik hou niet van chocolade.
Life-Beat. Vrouwencoach en -trainer. Groningen. Voor vrouwen, door vrouwen. Massagetherapie. Aerial Yoga Therapie. Coaching. Kickboks-fit. Anneloes en Lindsay.

WIJ WERKEN HOLISTISCH!

Wij werken altijd vanuit een holistisch  oogpunt, want het lichaam functioneert als een eenheid . Wanneer alle 4 de elementen (fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch) harmonieus samenwerken voel je je in balans! Door onvoldoende ontspanning kun je op de lange termijn fysieke en mentale klachten ervaren zoals, blessures, stress, somberheid, spanningen en onzekerheden. Maar hetzelfde geldt ook voor onvoldoende inspanning (beweging). Door ontspanning, maar juist ook door ontlading middels inspanning kan je lichaam makkelijker loslaten, herstellen en in balans komen. Daarom zijn wij ook voorstander van een multifunctionele aanpak. 

Middels onze unieke benadering ervaar je een dieper en duurzamer effect op zowel korte als lange termijn!

onze kernwaarden

voor vrouwen & door vrouwen
plezier & veiligheid
kwaliteit & (ervarings-) deskundigheid
persoonlijk & transparant