Ons team

Mijn naam is Lindsay Blok en ik ben de founder, eigenaar en trainer/coach binnen het team van Life-Beat.

Voor mij is Life-Beat meer dan een bedrijf. Het is een verlengstuk van mijn leven.

Ik zie het leven als een leerschool en mezelf als de student. Er gaat geen dag voorbij dat ik me niet bezig hou met mijn fysieke, mentale, sociale en spirituele ontwikkeling. Zo houd ik mijn fitheid en gezondheid op peil, zit ik lekker in mijn vel en kan ik mijn dromen na blijven jagen. En ik heb nogal wat dromen, haha. 

Om mijn energiepeil hoog in het groen te houden heb ik geleerd dat het mij helpt om een ochtendroutine vast te pakken, meer rust en regelmaat in te plannen, meer gewoon te bewegen (wandelen en fietsen) en wekelijks te sporten; kickboksen, crossfit, dans en yoga. 

Binnen Life-Beat geef ik de Kickboks-hiit groepslessen en de personal training & coaching waarbij plezier altijd op nummer één staat! Boek je gratis proefles en/of intake en ik kijk ernaar uit om samen met jou nog meer positieve winst te behalen in het leven.

Wijze levensles: Haal alles binnen jouw bereik uit het leven middels vallen, leren en opstaan!

Kickboksen, sport, fitness, yoga, groningen, vrouwen, voor vrouwen, door vrouwen, training, coaching, aerial yoga, team, voorstellen
aerial yoga, ontspanningsmassage, kickboksen, voeding, afvallen, ontspanning, rugklachten, nekklachten, fysieke klachten, groningen, lifestylecentrum voor vrouwen, door vrouwen, sport, fitness, training, yoga, kickboksen

Mijn naam is Anneloes Drees. Naast dat ik mede-eigenaar ben, geef ik ontspanningsmassages en Aerial yoga binnen het team van Life-Beat. Na het afronden van mijn Social Work studie aan de Hanzehogeschool zijn de functies die ik heb ingevuld niet op één hand te tellen. Gaandeweg ontdekte ik dat het fulltime werken voor een werkgever niet zo mijn ding was. Daarom ben ik op zoek gegaan naar meer vrijheid, blijheid en uitdaging.

Ik besloot ontslag te nemen en uit mijn comfort-zone te stappen. Mijn oog viel op de opleiding sportmassage en inmiddels heb ik het diploma op zak! De beslissing om me verder te ontwikkelen door een opleiding tot Aerial yoga docente en ontspanningsmasseur te volgen was dan ook snel gemaakt. Dit geeft me nog meer kennis en tools om in de praktijk toe te passen. Ook heb ik veel interesse in voeding en gezondheid.

Ik kijk er naar uit je te ondersteunen met aerial yoga en/of een ontspanningsmassage.

Wijze levensles: Je bent nooit te oud om te leren!

Mijn naam is Monique Lameijer en ik verzorg elke woensdagavond de groepsles yoga binnen het team van Life-Beat.

Mijn eerste yogales heb ik gevolgd in 2013 en ik was gelijk verkocht. Ik ben wekelijks lessen gaan volgen en al snel ben ik in 2016 begonnen met de 3-jarige opleiding bij Ron van de Post. Yoga is voor mij “a way of living” geworden en houdt me energiek!

Ik geef wekelijks zowel hatha als yin yoga lessen op verschillende locaties in de stad.

Ik vind yoga een prachtige manier om door middel van je lichaam te werken an mentale en fysieke processen, om je bewust te worden van je lichaam en wat zich hierin afspeelt. Yoga brengt meer rust en ontspanning doordat je je aandacht richt op je lichaam en je ademhaling in plaats van dat veel van je aandacht gaat naar je denken.

Tijdens de yogalessen die ik geef focus ik me dan ook voornamelijk op de verbinding met jezelf en je lichaam.

Boek je gratis proefles en ik zie je graag op de mat!

Wijze levensles: 

 

kickboksen, yoga, hatha yoga, yin yoga, yoga opleiding, groningen, voor vrouwen, door vrouwen, fitness, training, sport, ontspanning
kickboksen, energie, positieve energie, training, sport, yoga, fitness, afvallen, groningen, voor vrouwen, door vrouwen

Mijn naam is Ileen van Dijk en ik verzorg elke donderdagavond de groepsles Kickboks-hiit binnen het team van Life-Beat.

Ik heb een Spaanse achtergrond en ik volg de master in filosofie.

Ik heb een enorme passie voor alles dat met bewegen te maken heeft. Zelf ben ik veel aan het boksen en dansen. Twee van mijn favorietjes en ook zeker mijn manier van opladen.

Ik heb altijd erg veel energie die ik goed kwijt kan in het sporten, maar ook zeker in het geven van de training. Elke training leg ik de focus dan ook op onwijs veel zweetdruppels en plezier!

Boek je gratis proefles en ik zie je graag de volgende les.

Wijze levensles: 

Volg jij ons al ?