Ons team

Mijn naam is Lindsay Blok en ik ben de eigenaar van en trainer/coach binnen het team van Life-Beat.

Voor mij is Life-Beat meer dan een bedrijf. Het is een verlengstuk van mijn leven.

Ik zie het leven als een leerschool en mezelf als de student. Er gaat geen dag voorbij dat ik me niet bezig hou met mijn fysieke, mentale, sociale en spirituele ontwikkeling. Zo houd ik mijn fitheid en gezondheid op peil, zit ik lekker ontspannen in mijn vel en kan ik mijn dromen na blijven jagen. En ik heb nogal wat dromen, haha. 

Om mijn energieniveau positief en hoog in het groen te houden heb ik geleerd dat het mij helpt om een ochtendroutine vast te pakken, meer rust en regelmaat in te plannen, meer gewoon te bewegen (wandelen en fietsen) en wekelijks te sporten; kickboksen, crossfit, tai chi en yoga. 

Binnen Life-Beat geef ik de Kickboks-fit groepslessen en de personal coaching waarbij plezier altijd op nummer één staat! Boek je gratis proefles en/of je intake en ik kijk ernaar uit om samen met jou nog meer positieve winst te behalen in het leven.

Wijze levensles: Haal alles binnen jouw bereik uit het leven middels vallen, leren en opstaan!

kickboksen, energie, positieve energie, training, sport, yoga, fitness, afvallen, groningen, voor vrouwen, door vrouwen
Aerial Yoga, Aerial Yoga in Groningen, Aerial Yoga voor vrouwen, Voor vrouwen, Door vrouwen, Groningen

Mijn naam is Anneloes Drees en ik geef de ontspanningsmassages en Aerial Yoga binnen het team van Life-Beat. Na het afronden van mijn Social Work studie aan de Hanzehogeschool zijn de functies die ik heb ingevuld niet op één hand te tellen. Gaandeweg ontdekte ik dat het fulltime werken voor een werkgever niet zo mijn ding was. Daarom ben ik op zoek gegaan naar meer vrijheid, blijheid en uitdaging.

Ik besloot ontslag te nemen en uit mijn comfort-zone te stappen. Mijn oog viel op de opleiding sportmassage en inmiddels heb ik het diploma op zak! De beslissing om me verder te ontwikkelen door een opleiding tot Aerial Yoga docente en ontspanningsmasseur te volgen was dan ook snel gemaakt. Dit geeft me nog meer kennis en tools om in de praktijk toe te passen. Ook heb ik veel interesse in voeding en gezondheid.

Ik kijk er naar uit je te ondersteunen met Aerial Yoga en/of een Ontspanningsmassage in onze gave thuissalon & studio.

Wijze levensles: Je bent nooit te oud om te leren!

Volg jij ons al ?